fbpx

Juletræer der kan sælges til den rigtige pris

 

Din garanti for træer i god kvalitet

Hos Toppii Trees får du danske juletræer, der er passet og plejet fra plantning til fældning efter nye og gamle principper. Vi klipper og finjusterer, og er forbi træet over 40 gange i løbet af dets levetid. Hos os får du ikke de billigste juletræer, men du får juletræer i en fantastisk kvalitet, som du kan sælge videre til en bedre pris.

Nordmanns gran til juleaften

Vi dyrker Nordmanns juletræer, som er juletræ vi ser i de fleste europæiske og danske hjem, når vi fejrer juleaften i familiens skød. Vi leverer juletræer til familier, der værdsætter et ægte traditionelt juletræ med al sin pynt.

Vi har i disse år omkring 12000 -15000 træer til salg med en let udvidelse fremadrettet til omkring 20000 træer i god kvalitet primært til eksport i Europa.

Vi sælger smalle, slanke og tætte juletræer i god kvalitet

Du får:

Juletræer i prisklasser fra standard til prima i 1,5 – 3 meters højde

Levering til tiden

Træer der er omhyggeligt passet på – både under høst og transport

Toppii Trees sælger juletræer i både Danmark og resten af Europa til:

  • Opkøbere
  • Grossister
  • Stadehandlere
  • Planteskoler
  • Byggemarkeder
  • Blomsterhandlere

… og til alle andre, der sælger juletræer direkte til slutforbrugerne.

Juletræer siden 1993

Hos Toppii Trees har vi dyrket juletræer i snart 30 år. Vi gør en dyd ud af at tage ordentlig vare på træerne, så de ender ude hos slutkunderne i den bedste kvalitet. Vi ønsker at sælge træer til de slutkunder, der er kvalitetsbevidste med et prisbevidst produkt, der matcher deres ønsker.

Prima

Prima er vores tættest træ med harmonisk og kegleformet eksklusivt udtryk. Træet for kunden der værdsætte hver eneste detalje i oplevelsen af familiens samlingspunkt.

Standard

Standard er for familen med det lidt mere prisbevidste valg. Træet er stadig harmonisk og i god kvalitet men i et mere åbent og etageret udtryk. Pynten træder mere frem og sammen står det pænt og flot.  De mindre skønhedheds afvigelser der her tolereres glider let i baggrunden.

3. sortering

3. sortering er et Mix af træer der ligger uden for de to andre sorteringer. Denne henvender sig til den tolerante familie der prisbevidst ser igennem fingrene med mindre uregelmæssigheder og kan lide et lidt mere åbent og etageret træ. Der er ikke nogen egentlig kvalitetskrav til sorteringen, men vi syntes den bør hedde standard light så alle kan se et fornuftigt træ i dette køb.

Dyrkning af juletræer med både gamle og nye metoder

I produktionen benytter vi os af nye og gamle velansete metoder. Det er vigtigt for os at beskytte miljøet mest muligt med de nyeste dyrkningsmetoder. Vores ejendomme ligger på en let sandjord, som er medvirkende til langsomt groende og tætte træer med den rette gødning og pleje.

Vi udvikler selv nye redskaber og metoder til juletræsdyrkning, som er blevet modtaget godt i branchen. Disse bruger vi også selv, og i produktionen har vi fokus på den intensive dyrkning med bundklipning og formklipning for at sikre tætte, slanke og afsættelige juletræer.

Levering af juletræer

Vi sælger ab plads og leverer de fleste af vores træer på store CT paller med eget pakkeanlæg

Vi sikrer en skånsom og sikker transport af de friskfældede juletræer

Vi har en samarbejdspartner som kan bistå med at få juletræerne på fod

Vi kan sende andre produkter fra Toppii i samme ordre

Der er mulighed for halvpaller og spidsning mod en mindre merpris

Kontakt os

Vi tager besigtelser af kulturene og et afsæt til en handel på stedet, så vi ser frem til jeres besøg. Vi har periodevis mulighed for at tilbyde overnatning nær Hadsund til vores kunder, der kommer langvejs fra.

Vi bruger vores tid i træerne, så kontakt os gerne på mail eller telefon efter kl. 16.30 i hverdagene. I weekenden er vi altid frisk på en snak.

Følg Toppii Trees på Facebook

8 + 12 =