fbpx

Toppii engangs-gaffel MINI 3mm

Fra: kr.750,00

Toppii engangs Minigaffel er især beregnet til første grenkrans for justering af grenretning i juletræerne.

Her tænkes på træer og ikke mindst salgsbare træer med en enkelt ikke for lang opretstående gren der lige skal på plads uden at bryde symmetrien i øverste grenkrans. Se film herom.

Den er forsynet med gafler i enderne, så den kan sættes imellem top og gren på oversiden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Toppi Mini engangs-gaffel

Toppii Mini Gaffel til grenretning i 1 grenkrans og i små træer. Toppii gaflen er med nyudviklet og design beskyttet gaffelløsning.

Vi har desværre alle en del juletræer med fejl i grenkransene med opretstående grene i kulturen og disse fejl kan afhjælpes med dette redskab hen over hele året. Ikke mindst her før salg. Toppii Mini gaffel er især beregnet til første grenkrans for justering af grenretning i juletræerne.

Her tænkes på træer og ikke mindst salgsbare træer med en enkelt ikke for lang opretstående gren der lige skal på plads uden at bryde symmetrien i øverste grenkrans. Se film herom. Den er forsynet med gafler i enderne, så den kan sættes imellem top og gren på oversiden.

De fleste toppe af en vis styrke bliver ikke synderligt påvirket med bøjning. Men prøv jer frem. Derved er den nu afstandsstykke og man kan med kun et redskab pr. gren stille grenen i den stilling ud fra stammen man ønsker. Så slipper man for at trække ned af, med mange grenrettere eller snor med risiko for at hæve underliggende grenkrans. Den vejer ikke meget og er kun 100 mm lang. En størrelse der er nem at have med i lommen sammen med saksen.

Opmærkningsfolk kan med dette træprodukt ligge sidste hånd på værket.

Gaflen giver mærker i barken.

Toppii-gaflen er tænkt som et engangsprodukt. Er den ikke for påvirket af vind og vejr, når du tager den af, sker der ikke noget ved at genbruge den.

Man tager den af før høst.

Go fornøjelse med den.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Forsendelse

1000 stk .(1 kasse) 75 øre pr stk., 6000 stk. (½ palle) 70 øre pr stk., 12000 stk.( 1 hel palle) 65 øre pr. stk.