fbpx

Toppii Grenretter

Fra: kr.260,00

Sælges i kasser med 100 stk. eller storkøb 1200 stk.

Toppii grenretter er ny udviklet til at have flere muligheder for justering og grenretning i almindelige størrelses juletræer med fejl i 1 og 2 grenkrans.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Toppii grenretter er ny udviklet  og designbeskyttet til at have flere muligheder for justering og grenretning i almindelige størrelses juletræer med fejl i 1 og 2 grenkrans.

Den er kort og nem at bære i taskerne.

Den har, som vi alle kender, nemlig ud fræsninger beregnet til at samle grene så træet bliver mere harmonisk. Redskabet kan derfor også bruges som grenretter  til de almindelige grenretnings opgaver som vi plejer.

Derudover er den nu som noget helt nyt forsynet med gafler i enderne, så den kan sættes imellem stamme og gren på oversiden. Derved er den nu afstandsstykke og man kan med kun et redskab pr. gren, stille grenen i den stilling ud fra stammen man ønsker. Så slipper man for at trække ned af med mange grenrettere eller snor med risiko for at hæve underliggende grenkrans.

Den er dimensioneret til almindelig grentykkelser.  Ved  kraftige grene og store træer bør man bruge 5 mm toppii gafler til opgaven som afstandsstykke.

Gaflen laver mærker i barken.

Go fornøjelse med den

Yderligere information

Vægt 20 kg
Antal

100 stk. (1 kasse) 2,60 kr. pr./stk., 1200 stk. (1 kasse) 2,30 kr. pr./stk., 2400 stk. (2 kasser) 2,10 kr. pr./stk., 600 stk. (1 kasse) 2,50 kr pr./stk.